Advokatfuldmægtig Eva Verbik:

Retfærdighed har altid været en hjertesag for mig, især når børn og voksne bliver svigtet eller klemt i systemet.

Det har altid været min drøm at blive advokat, og det er vigtigt for mig at de klienter jeg arbejder med, får en lydhør og professionel rådgivning, så de føler sig mødt og jeg kan finde den bedste løsning. Engagement og nærvær er for mig grundelementerne når man skal rådgive klienter der sidder i krisesituationer, hvilket ofte er tilfældet, når der er tale om konflikter i forhold til ens børn.  Jeg glæder mig meget over at det er Advokatfirmaet Gry Rambusch, der har taget mig ind som fuldmægtig, da værdier og menneskesyn stemmer overens med mit eget.

Reformer og arbejdspres har gjort det offentlige system ugennemsigtigt, og de svage og dårligt stillede borger bliver kørt rundt i manegen og ofte får de ikke et tilrettelagt forløb, eller de må vente uforholdsmæssigt lang tid, på at få afgjort deres . Dette spænder ben for mange andre ting i deres tilværelse, da der er et samspil mellem den afklaring der foregår i det kommunale system, og den erstatningsudmåling der bliver foretaget når man er udsat for en arbejdsskade. Dette bevirker at det kan tage mange år før der kan træffes en endelig afgørelse, og det kan være både opslidende og utrygt, når man er syg både fysisk og psykisk.

CV:

Uddannelse:

Cand. jur. jurist  fra Københavns Universitet 2015                                                                                                                                  

Erhvervserfaring:

  • 2018-Nu: Advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Gry Rambusch
  • 2017-2018: Jurist hos selvstændig advokat
  • 2017-2017: Sagsbehandler Arbejdsmarkedets Erhvervssikring ( tidligere Arbejdsskadestyrelsen)
  • 2015-2016: Pecunia Finance
  • 2007-2013: Settlementets gældsrådgivning/ social juridisk rådgivning
Close Menu